Gebak

Van een Hollandse appeltaart tot een heerlijke pavlova met verse vruchten. Met het gebak van Bon AppeTea hebt u iets lekkers voor uzelf en uw gasten. Het assortiment aan gebak bij Bon AppeTea is eigenlijk oneindig. Bijna alles is namelijk te maken! Staat uw gewilde taart namelijk niet op deze site, schroom niet om te informeren naar de mogelijkheden! Waarschijnlijk kan Bon AppeTea er namelijk wel voor zorgen! Klik hier voor de prijslijst.

Themataarten kinderen

Een blik zegt meer dan 1000 woorden en die blije gezichtjes wanneer kids een themataart van hun tekenfilmheld, idool, sportclub of hobby krijgen op hun feestje zeggen genoeg! Een themataart is een echte blikvanger op het feestje van de kids! Bon AppeTea levert themataarten in alle vormen en maten. Op de foto's ziet u een kleine impressie van wat voor taarten er allemaal mogelijk zijn. Heeft u een ander thema?! Bijna alles kan gemaakt worden! Informeer naar de mogelijkheden! Klik hier voor de prijslijst.

Bruidstaarten

Uit ervaring weet ik dat een trouwdag een van de mooiste dagen uit uw leven zal worden. Een perfecte bruidstaart zal daaraan gaan bijdragen. Bon AppeTea heeft al het genoegen en de eer mogen hebben om deel uit te maken van deze bijzondere dag met het verzorgen van de bruidstaart. Bon AppeTea heeft een paar belangrijke uitgangspunten wanneer u vraagt naar de mogelijkheden: Allereerst is het uitgangspunten om uw visie, wensen en smaakideeën te verwerken tot een taart. Om dit te bereiken zullen we samen met u aan de slag gaan om tot een ontwerp te komen en de smaakcombinaties in te vullen. Eventueel met een smaakproeverij. De prijs wordt afhankelijk van de opdracht bepaald, maar bekijk de prijslijst voor een indicatie van de vanaf prijs!

Taarten bij een babyshower

De babyshower en genderparty is vanuit Amerika naar Nederland komen aanwaaien en nemen sterk toe in populariteit. Bon AppeTea kan voor deze speciale gelegenheid uw themataart verzorgen. Bij een babyshower kunt u de aanstaande moeder verassen met een leuke taart binnen het babythema en deze lekker opeten tijdens de shower! Bij een genderparty nodigen de aanstaande papa en mama hun familie en vrienden uit om het geslacht van de baby bekend te maken. Bon AppeTea kan voor u een leuke babytaart maken met daarin een blauwe of roze cakevulling. Op deze manier maakt u met het aansnijden van de taart bekend of jullie een jongetje of meisje gaan krijgen! Wilt u ook uzelf verassen op deze dag, geef ons dan een dichte envelop waarin de verloskundige het geslacht heeft opgeschreven. Zowel voor jullie als aanstaande ouders als voor jullie gasten wordt dit dan een spannende, maar bovenal leuke dag! Bekijk de foto's om een indruk te krijgen van wat voor soort taarten er mogelijk zijn!

Overige taarten

Themataarten alleen voor kinderen? Maar natuurlijk niet! Ook voor volwassen kan een themataart geweldig zijn! Een huwelijksjubileum, verjaardagsmijlpaal of school- en sportprestatie behaald? Verras deze persoon met een leuke taart! Ook voor deze themataarten geldt, informeer vooral naar de mogelijkheden, want bijna alle thema's zijn mogelijk bij Bon AppeTea.